Parhaat Ruokablogit

HELENA KEMPPAINEN

HELENAN CROISSATIT 2022

9 Tammikuu 2022

Hei Ruokarajoitteiset, ovatkohan sormeni jäässä vaikko päässä bloggi, kun piti aloittaa tämä kirje teille muutaman kerran. Niin pitkä on aika viimeisestä artikkelistani. Viikko sitten innostuin lähes vuoteen kehittämään jotain uutta ja jännitystä riitti croissant-taikinan vääntämisessä. Vaikka kuinka kilometrejä on takana luonnostaan gluteenittomien leivonnaisten kanssa, niin usein vaaditaan muutama kokeilu, ennen kuin olen tyytyväinen lopputulokseen. Johtunee siitä, että yritän niin kovasti saada mahdollisimman samanlaisia kuin vehnäjauhoilla leivotut verrokkinsa.

croissantit Gluteeniton kananmunaton Luontaisesti gluteeniton Maissiton Pähkinätön soijaton luonnostaan gluteeniton naturally gluten free

Lue koko juttu täältä »

HELENA KEMPPAINEN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »