Parhaat Ruokablogit

Happylobster

Tarte tatin ruusukaalista

7 Marraskuu 2020

Ruusukaali -tarte tatin Viinilehti 8/2020 6 annosta 1 (400 g) iso lehtitaikinalevy 1 rs (350 g) ruusukaalia 2 valkosipulinkynttä 2 rosmariininoksaa 100 g pekonia (kasvisversiossa korvaa pekoni aurinkokuivatulla tomaatilla) 2 rkl öljyä 3 rkl hunajaa 1 rkl balsamicoa 3/4 tl suolaa 1 dl pekaanipähkinöitä Yrtti-tuorejuustotahna 200 g maustamatonta tuorejuustoa 1 rkl hunajaa 1/4 tl suolaa 1 dl yrttejä hienonnettuna (esim. minttu, basilika, kirveli) Ota lehtitaikinalevy pakkauksesta sulamaan 15-30 minuutiksi. En ole oikein tottunut pakastetaikinoiden käyttäjä. Enkä sitten onnistunut löytämään sopivaa lehtitaikinaa, joten otin sopivan painoisen ja valmiiksi pyöreän piirakkataikinan. Mikä sitten saattoikin osoittautua virheeksi.

Piirakka RUOKAA ruusukaali

Lue koko juttu täältä »

Happylobster on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Elokuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »