Happylobster on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Elokuuta 2018 lähtien
7 Marraskuu 2020
Ruusukaali -tarte tatin Viinilehti 8/2020 6 annosta 1 (400 g) iso lehtitaikinalevy 1 rs (350 g) ruusukaalia 2 valkosipulinkynttä 2 rosmariininoksaa 100 g pekonia (kasvisversiossa korvaa pekoni aurinkokuivatulla tomaatilla) 2 rkl öljyä 3 rkl hunajaa 1 rkl balsamicoa 3/4 tl suolaa 1 dl pekaanipähkinöitä Yrtti-tuorejuustotahna 200 g maustamatonta tuorejuustoa 1 rkl hunajaa 1/4 tl suolaa 1 dl yrttejä hienonnettuna (esim. minttu, basilika, kirveli) Ota lehtitaikinalevy pakkauksesta sulamaan 15-30 minuutiksi. En ole oikein tottunut pakastetaikinoiden käyttäjä. Enkä sitten onnistunut löytämään sopivaa lehtitaikinaa, joten otin sopivan painoisen ja valmiiksi pyöreän piirakkataikinan. Mikä sitten saattoikin osoittautua virheeksi.
Happylobster on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Elokuuta 2018 lähtien