Happylobster on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Elokuuta 2018 lähtien
1 Happylobster
Sitruunainen sunnuntai
19 Tammikuu 2019
Ravintola, jonka ideologiassa korostuu suomalaisuus, kestävä kehitys, innovointi ja ekologisuus. Näin Kitchen&Bar by Maannos kuvaillaan nettisivuillaan. Ravintola on ollut jo viime vuoden huhtikuusta saakka avoinna, mutta vasta nyt, perjantain ja tilipäivän kunniaksi, päädyin sinne lounaalle. Maannos -sana tarkoittaa maaperän hedelmällistä pintakerrosta, sillä kuvataan ravintolan omaa ammatillista maaperää, josta ruokaideologia kumpuaa. Ravintolan raaka-aineista 90 % tulee Suomesta ja ruokalista seuraa tiiviisti sesonkeja, esimerkiksi runsaasti villiyrttejä kesäkaudella, mutta toki satokauden antimia säilötään myös talvikauden varalle.
Happylobster on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Elokuuta 2018 lähtien