Parhaat Ruokablogit

Hannan soppa

VOIKUKKAHILLO VOIKUKAN TERÄLEHDISTÄ

12 Kesäkuu 2020

Voikukkahillo on kuin taikatemppu: kotipihan rikkaruohosta ja sokerista syntyy upea hillo, joka maistuu ihan hunajalta! Voikukkaa kasvaa monien pihoilla riesaksi asti. Itse olen ottanut niiden suhteen rennon asenteen: syön ja säilön niitä alkukesästä minkä jaksan enkä murehdi niiden olemassaolosta. Voikukasta voi itseasiassa syödä kaiken: nuput, lehdet, kukat ja juurenkin. Lehdet ovat parhaimmillaan keväällä ja alkukesällä ennen kukintaa, varjossa kasvaneet lehdet ovat maultaan lempeämpiä.

Hillo säilöntä vegaani Villivihannekset voikukka

Lue koko juttu täältä »

Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »