Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Hannan soppa
PORKKANAKAKKUKAURAPUURO RUSKISTETULLA VOILLA
7 Helmikuu 2020
Veriappelsiini-inkiväärishrub on omenaviinietikkapohjainen makusiirappi, joka sopii nautittavaksi soodaveden kera tai cocktaileissa. Tämän shrubin avulla voit nauttia veriappelsiinisesonginsta hitusen pidempään! Shrubit ovat tosiaan viinietikasta ja sokerista tai hunajasta valmistettuja seoksia, jotka sopivat niin alkolittomien kuin alkoholillistenkin juomien maustajiksi. Viinietikkadrinkki voi kuulostaa ajatuksena hurjalta, mutta tätä kannattaa ehdottomasti kokeilla varsinkin, jos olet kaltaiseni happamien makujen ystävä. Olen nautiskellut veriappelsiini-inkiväärishrubia kuplavedellä pidennettynä ja se sopiikin hyvin janojuomaksi.
Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien