Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
21 Syyskuu 2020
Kolme ihanaa säilöntäreseptiä / Kaupallinen yhteistyö: Rajamäen & Asennemedia Syksy on himosäilöjän kulta-aikaa. Kesän ja syksyn maut saa ihanasti talteen pakastamalla, kuivaamalla ja hilloamalla, mutta yksi lempitavoistani säilöä on tehdä erilaisia pikkeleitä ja etikkasäilykkeitä. Kokosin tähän postaukseen kolme ihan superhyvää säilöntäreseptiä, joiden avulla syksyn sienistä, oman puutarhan kesäkurpitsoista ja chilipuskan tulisuudesta saa nauttia pitkälle syksyyn. Rakastan kaikkea etikkaista, joten säilöminen etikan avulla on minulle hyvin luontaista. Pikkelöidyt suppilovahverot ovat ihana lisuke lähes mille tahansa ruualle, lisäksi ne sopivat mm.
Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien