Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
25 Heinäkuu 2018
Kaupallinen yhteistyö: Asennemedia & Risenta Kaikenlaiset wrapit, kääröt ja tortillat ovat ihan lemppareitani. Useimmiten käärimme asioita maissitortilloihin tai ihan salaatinlehtiin, mutta superhyviä wrappeja syntyy myös pellavansiemenistä. Kun pellavansiemenet jauhaa hienoksi jauhoksi ja sekoittaa joukkoon kiehuvaa vettä, tapahtuu kemiallinen reaktio ja lopputuloksena on mainio taikina tortillalättyjen tekoon. Pellavawrapit maistuvat tietystikin melko pellavaisilta, mutta maku on kuitenkin sen verran mieto, että se sopii hyvin yhteen erilaisten täytteiden kanssa. Tällä kertaa täytin pellavawrapit ras el hanoutilla maustetuilla paahdetuilla kukkakaaleilla, vegaanisella ”fetajuustolla”, hummuksella ja oman maan salaateilla.
Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien