Parhaat Ruokablogit

Hannan soppa

PARSAHULLUUDEN PARTAALLA (PARSAHODARI UPPOMUNALLA)

18 Toukokuu 2018

Jatketaan parsahommilla – onko siellä joku muukin, joka syö tätä ihanaa herkkua tähän aikaan vuodesta tyyliin joka päivä? Aloitan aamuni usein paistetuilla munilla ja parsalla, mutta eräs aamu kehittelin tästä munista ja parsasta vieläkin herkumman ruoan – paistoin parsat, uppokeitin munan ja heitin ne tillillä maustetun majoneesin kanssa gluteenittoman minipatongin väliin. Parsahodari oli syntynyt. Meillähän on naapureiden kanssa kimppakanala ja viime viikolla haimme kanaset talvihoidosta naapurin Marjan pihalle rakennettuun kanalaan kotkottamaan. Tuoreita munia siis piisaa ja uppomuna on parasta mitä supertuoreista munista voi valmistaa.

hot dog kasvisruoat Leivät Munaruoat parsa Tilli uppomuna

Lue koko juttu täältä »

Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »