Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Hannan soppa
VERIAPPELSIINI GIN & TONIC
7 Tammikuu 2019
Misolatte on lämmittävä ja hyvää tekevä juoma, joka herättää lempeästi tai virkistää päivän askareiden lomassa. Misotahna on suolaista, fermentoiduista soijapavuista valmistettua paksua tahnaa, jota käytetään yleisesti japanilaisessa keittiössä. Enpä olisi itse keksinyt sen sopivan oivallisesti myös lattejuoman raaka-aineeksi. Misolatte kuulostaa epäilyttävältä, mutta on oikeasti ihan mahdottoman hyvää: misotahna antaa kurkumalla maustetulle latelle upeaa syvyyttä ja ihanaa umamisuutta. Misolaten reseptin löysin Syö Hyvä Olo * -kirjasta, josta kirjailijat lähettivät minulle näytekappaleen.
Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien