Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Hannan soppa
NOOA – ILLALLINEN AURAJOEN VARRELLA
28 Kesäkuu 2018
Kaupallinen yhteistyö: Asennemedia & K-Ruoka Kirsikoiden sesonki on lyhyt, mutta herkullinen. Sesonki kestää suunnilleen kesäkuusta heinäkuuhun, joten juuri nyt on aika nauttia näistä pienistä tummanpunaisista ihanuuksista. Tykkään popsia kirsikoita ihan sellaisenaan, mutta käytän niitä myös ruoanlaitossa. Tämän kesän lemppariksi on muodostunut kirsikka-vuohenjuustopizza ja vihdoinkin onnistuin leipomaan myös melko lailla täydellisen gluteenittoman pizzapohjan! Heinäkuun villitysraaka-aine kirsikkaa on viljelty Kiinassa yli 4000 vuoden ajan.
Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien