Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
27 Heinäkuu 2018
Kaupallinen yhteistyö: Asennemedia & Cello Jos minun pitäisi nimetä, että miltä kesä maistuu, ei vastausta tarvitsisi kaukaa hakea. Savustetulta lohelta se kesä maistuu, on aina maistunut. Isäni on mestari mitä lohen savustukseen tulee, itse olen alkanut harjoittelemaan taitoa vasta tänä kesänä Cello Quantum 21 -hiiligrillin myötä. Kamado-grillillä savustus on todella helppoa, sillä grillin saa kuumennettua savustuslämpötilaan hetkessä ja lämpötila pysyy vaivattomasti tasaisena. Kala on näppärä raaka-aine savustuksen opettelussa, sillä vajaan kilon painoinen filee kypsyy meheväksi noin puolessa tunnissa – pienemmät fileet tietysti vielä nopeammin.
Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien