Parhaat Ruokablogit

Hannan soppa

KAURAPALAKOKKELI & HERNELETUT

3 Maaliskuu 2019

Kaurapalakokkeli on vegaaninen aamiais- tai brunssiherkku. Tällä kertaa täytin kokkelilla herkulliset gluteenittomat herneletut! Hernejauhokokkailut jatkuvat ja tällä kertaa kokeilin tehdä herneletuista sekä gluteenittomia että vegaanisia (viimeksihän tein erittäin kananmunaisia hernelettuja). Korvasin kananmunan ruokalusikallisella perunajauhoja ja letut onnistuivat erinomaisesti. Täytin letut herkullisella kaurapalakokkelilla ja lisäksi väliin sujahti marinoitua punakaalia (ohueksi suikaloitua kaalia ja tilkkaset öljyä ja omenaviinietikkaa sekä ripaus suolaa), salaattia, kirsikkatomaatteja ja vegaanista majoneesia.

aamiainen Aamupalat Gluteeniton hernejauho punakaali Yosa Kaurapala

Lue koko juttu täältä »

Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »