Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Hannan soppa
PERUNARISOTTO – OH MY GOD!
27 Joulukuu 2019
Juustopiirakka on mitä mainioin tapa juustotarjottimen jämien hyödyntämiseen! Herkullisen piirakan pohja valmistuu tattarijauhoista ja on gluteeniton. Joulusta on selvitty, mutta joitain jouluruokia pyörii vielä kaapissa. Juustotarjottimen jämät tungin tähän ihanaan sipuliseen juustopiirakkaan, porkkanalaatikosta ajattelin pyöräyttää sämpylöitä ja lopusta porkkalasta tehdä pastaa Ida’s Cozy Cornerin innoittamana. Jos kinkku on paistettu ja sitä vielä jäljellä, voisi sen loput käyttää karkkipossuun tai Satokausikalenterille kehittelemääni possu-persimonpizzaan.
Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien