Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
30 Marraskuu 2017
Kaupallinen yhteistyö: Asennemedia & Verso Food Rakastan pitkään hautuneita patoja, ne kuuluvat pimeisiin talvi-iltoihin – mieluiten kynttilän valossa punkkulasillisen kera tarjoiltuna. Halusin tuhtien pataruokien fanina kehitellä kasvisversion, joka ei kalpenisi yhtään lihapatojen rinnalla. Juhlava Härkis®-pata syntyi joulun maut mielessäni – punaviinipohja ja kirpeät karpalot täydentävät Härkiksen, suppilovahveroiden ja makeiden porkkanoiden liiton. Härkispata onkin upeaa tarjottavaa vaikka joulun pyhinä – itse kaavailin sitä tapaninpäivän illalliseksi, mutta saatanpa pyöräyttää sen myös itsenäisyyspäivänä. Härkispadan kaveriksi valmistin aivan järkyttävän hyvän perunamuussin pecorinolla ja persiljalla, mutta vegaaninenkin muussi toimii...
Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien