Parhaat Ruokablogit

Hannan soppa

INTIALAINEN CASHEW PANEER

24 Maaliskuu 2018

Vihdoin ja viimein ruokakauppoihin on rantautunut paneer-juusto, kun Apetina aloitti sen valmistuksen vastikään. Tuota mietoa lähes suolatonta juustoa käytetään paljon intialaisissa ruoissa, kuten erilaisissa curryissa, joten pitihän sitä itsekin kokeilla. Intialainen cashew paneer on nopea, mutta superherkullinen curry, jossa on runsaasti mausteita ja sopivasti tulisuutta. Valmistin kastikkeen cashew-pähkinöistä, kookosmaidosta ja tomaattipyreestä. Lopuksi heitin curryn joukkoon myös pari kourallista pinaattia vihreyttä tuomaan.

cashew intialainen kasvisruoat paneer pinaatti sahrami vege

Lue koko juttu täältä »

Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »