Parhaat Ruokablogit

Hannan soppa

HÖYLÄTTY PARSASALAATTI

25 Toukokuu 2018

Oletkos kokeillut syödä parsaa ihan sellaisenaan, raakana? Itse kokeilin valkoista parsaa raakana viime vuonna, jolloin valmistin siitä vietnamilaista parsasalaattia. Nyt tartuin ohuisiin vihreisiin parsoihin ja höyläsin niistä salaatin Jäävuoren Huippu* -salaattikirjan reseptillä. Höylätty parsasalaatti kerää taatusti kehuja ruokailijoilta, sillä se on raikasta ja kivan erilaista. Tarjoilin sen grilliruokien kaverina äitienpäivänä ja iso kulhollinen katosi alta aikayksikön.

Juusto kasvisruoat parsa Salaatit Siemenet Tilli vege

Lue koko juttu täältä »

Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »