Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
27 Toukokuu 2020
Harissaperunat / Kaupallinen yhteistyö: Rajamäen & Asennemedia Harissaperunat itse tehdyt labnehin ja oliivisalaatin kera on kesäruokaa parhaimmillaan. Ihanien makujen ruoka sopii hyvin niin juhlissa, piknikeillä kuin mökkipöperönäkin tarjottavaksi. Labneh on libanonilaista jogurttijuustoa, eli pitkään valutettua jogurttia. Se on helppo valmistaa itse, kunhan vain muistaa laittaa jogurtin valumaan vähintään vuorokausi ennen, kuin sen haluaa syödä. Yhden vuorokauden valuttamisella valmistuu levitettävää labnehia tämän minun reseptini tyyliin, kahden päivän jälkeen suolatusta jogurtista voi pyöräyttää pieniä jogurttijuustopalleroita, jotka säilöö yrttien kanssa öljyyn.
Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien