Parhaat Ruokablogit

Hannan soppa

BAJA KALATACOT (GLUTEENITTOMAT)

23 Syyskuu 2018

Kun puhutaan kalatacoista, tulee ekana mieleen rapeaksi uppopaistetut baja kalatacot. En ole koskaan käynyt Meksikossa enkä siis syönyt autenttisia kalatacoja, mutta kyllä nämä kotitekoiset versiotkin asiansa ajavat (tosin olen käynyt Rovaniemellä Yucassa ja niiden makujen ja tunnelmien äärellä melkein kuvittelin olevani tacojen kotimaassa). Baja kalatacot ovat nimensä mukaisesti kotoisin Meksikon pohjoisimmasta osavaltiosta, Baja Californiasta, jossa niillä on herkuteltu jo vähintään 40-50 vuoden ajan. Mutta jo vuosisatojen ajan sillä seudulla on kääritty kalaa maissitortilloihin, joten mikään uusi trendi ei ole kyseessä. Baja kalatacot pitävät perinteisesti sisällään rapeaksi friteeratun kalan lisäksi raastettua kaalia, majoneesi- tai...

ahven chili Gluteeniton kala- ja äyriäisruoat punakaali tacot

Lue koko juttu täältä »

Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »