Haarukkavatkain on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien
1 Haarukkavatkain
Helppo vegaaninen karviaisjäätelö
30 Elokuu 2019
Vihreät pavut maustuvat tällä kertaa kauniin punaisesa chraimeh-kastikkeessa ja saavat kaverikseen paistettua kaurapalaa. Kotimaiset pavut ovat olleet kaupoissa jo hetken. Meilläkin niistä on pari kertaa kokattu, mutta tämä Yotam Ottolenghin papuohje on ollut päässäni siitä lähtien, kun ostin Simple-kirjan. Chraimeh-kastike on kotoisin Libyasta ja sen makumaailmaan kuuluu olennaisesti mauste, jota olen suoranaisesti inhonnut, nimittäin kumina. Kun opiskelin Tampereella olin ihan tuskainen, kun kaupoista ei meinannut millään löytyä kuminatonta ruisleipää!
Haarukkavatkain on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien