Gurmee.net on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
6 Helmikuu 2021
En ole ihan hirveästi currypatoja valmistanut, mutta jokin tässä yksinkertaisessa kurpitsacurryssä viehätti, kun näin sen alkuperäisversion Instagramissa, @plantd. co tilillä. Muokkasin sitä hieman matkan varrella, mutta runko ja valmistustapa on edelleen sama. Käytin curryn makeutukseen sokerin sijasta taatelisokeria, jonka käyttöön olen muutenkin aika pitkälti siirtynyt. Toisin kuin tavallisessa sokerissa, taatelisokerissa on karamellinen maku, se on ravinteikas, antioksidanttirikas ja sisältää kuituja (toki joutuisit lusikoimaan sitä melkoisesti jos haluaisit itsesi sillä ravita, mutta verrattuna ravinteettomaan sokeriin, se on erinomainen vaihtoehto).
Gurmee.net on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien