Gurmee.net on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Gurmee.net
Valkoiset nahkatennarit taas valkoisiksi
28 Syyskuu 2020
En ole riistaruokia juurikaan tehnyt, mutta metsästystä harrastava ystäväni tutustutti minut jossain vaiheessa peura confittiin ja jäin auttamatta koukkuun. Konfitoitu liha yksinkertaisesti kypsennetään öljyyn peitettynä tuntien ajan, kunnes se on niin mureaa, että lohkeaa haarukalla hipaisemalla. On ollut mielenkiintoista seurata omia reaktioitani riistan syömiseen. Olemme varmaan “kaikki” niin tottuneita vaan ostamaan paketin jauhelihaa tai kanaa kaupasta, ajattelematta miltä se lihakimpale näytti elävänä. Riistan kanssa tilanne on toisin.
Gurmee.net on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien