Gurmee.net on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Gurmee.net
DIY Rosmariini-sitruunaruoho-palasaippua
1 Marraskuu 2021
Tarkistelin kotona kaappien sisältöjä ja perinteiseen tapaan mietin, miten hyödyntää eri ainesten loppuja niin, että niistä saisi kasaan jotain hyvää. Sitten muistin Vegaanin kotiruokaa -kirjassa (Paula Heinonen, Readme. fi, 2019) näkemäni helpon linssilasagnen ohjeen. Ynnäsin nopeasti kaappien aineksia yhteen ja totesin, että saisin hyvinkin valmistettua vuoallisen herkkulasagnea! Pari pientä hienosäätöä aineksiin vaan niin hyvä siitä tuli.
Gurmee.net on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien