Gurmee.net on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Gurmee.net
Helpot rieska flätbreadit
21 Joulukuu 2021
Tämä jälkiruoka on kuulunut meidän joulupöytään aina. Jälkiruoka tunnetaan yleensä nimellä Ris à la Malta, eli suomeksi Maltan riisi. Kuitenkaan jälkiruoalla ei ole mitään tekemistä Maltan kanssa. Tanskaksi sama jälkiruoka on Risalamande joka puolestaan juontuu ranskasta: Riz à l'amande eli riisi mantelilla. Ranskaksi nimessä on jo jotain järkeä :) Eri maissa ja eri perheissä Ris à la Maltaan lisätään eri makujuttuja - meillä tuo makujuttu on appelsiini.
Gurmee.net on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien