Gurmee.net on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Gurmee.net
Marjaisat chia-välipalapatukat
22 Joulukuu 2019
Miksi kakun pitäisi olla helposti skaalautuva? ei sen pidäkään, mutta helposta skaalautuvuudesta on apua, jos sattuu leipomaan kakkua isommalle yleisölle. Tätä Jenni Höijerin suussa sulavaa tyrni-valkosuklaakakkua leivoin Wunderin pikkujouluihin ja ihastuin kakkuun ikihyviksi! Resepti on siis Jenni Höijerin kirjasta “Sokerileipurin salaisuudet” (Gummerus). Kakussa on perinteinen digestivepohja, mutta sen voi helposti muuttaa vaikkapa piparkakkupohjaksi jos käytät joulunaikaan marjoina tyrnin sijaan esim.
Gurmee.net on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien