Gurmee.net on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
2 Syyskuu 2021
Suomi “hukkuu kesäkurpitsaan”, kuulemma. Kesäkurpitsa on onneksi ihan super monikäyttöinen kasvis joten keräsin tähän muutaman oman suosikkini blogin kätköistä, joiden innoittamana toivottavasti entistä useampi osallistuu kesäkurpitsatalkoisiin :) Omia arjen suosikkejani on yksinkertaisesti tehdä kesäkurpitsasta pastaa joko juustohöylällä (tagliatellen tyyppistä leveää “pastaa) tai julienne-kuorijalla (ohuempaa nuudelia) ja syödä sitä sellaisenaan tai käyttää pastan sijasta. Olen myös joskus vuosia sitten investoinut muutaman kympin superkätevään spiraalileikkuriin, jolla saa suhautettua kesäkurpitsapastaa hetkessä isommallekin porukalle. Tiedän muutamankin, jolle “pyhän pastan” ja kesäkurpitsan yhdistäminen samaan sanaan aiheuttaa...
Gurmee.net on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien