foodbytwins on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Huhtikuuta 2020 lähtien
7 Kesäkuu 2020
Yukhoe on korealainen lihatartar, mikä maustetaan gochujang-tahnalla, seesamiöljyllä, soijalla ja valkosipulilla. Munankeltuainen toimii tartarin kastikkeena, joka sitoo kaiken yhteen. Tämä makean ja suolaisen ihana tasapaino todella tuo esiin naudanlihan luonnolliset maut. 2 annosta / 4-6 pientä alkupalaa 200g naudan sisä- tai ulkofilettä tai paistilihaa 1 tl gochujang tahnaa (korealaista chilitahnaa) 1tl seesamiöljyä 1 rkl sinappia ripaus suolaa ja pippuria 1/2 dl hienonnettua ruoho- tai kevätsipulinvartta 1 valkosipulinkynsi 1rkl soijakastiketta 1 kananmunankeltuainen 1tl valkoviinietikkaa 1tl seesaminsiemeniä Gochujang-tahna on fermentoiduista pavuista ja kuivatuista chileistä valmistettu tahna, Gochujangia käytetään tosi monissa...
foodbytwins on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Huhtikuuta 2020 lähtien