foodbytwins on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Huhtikuuta 2020 lähtien
25 Toukokuu 2021
Shakshuka on Lähi-Idässä ja Pohjois-Afrikkassa tunnettu pannu, jossa kananmunat hyydytetään herkullisessa tomaattikastikkeessa. Meidän vihreässä versiossa kananmunat hyydytetään paahdettujen sipulien, sekä herkullisen villiyrteillä/korianterilla höystetyn jogurttipeston seassa tomaattikastikkeen sijaan. Pientä potkua annokseen tuo jalapeno ja hävikkiä vähentäen käytin annoksessa ylijäänyttä hienonnettua parsakaalin vartta. Shakshuka sopii niin aamupalaksi, brunssipöytään kuin lounaaksi. 2-4 hlö / 15min / 1 sipuli 1 parsakaalin varsi 3 rkl oliiviöljyä 1 jalapeno 1 valkosipulin kynsi 1 dl nokkosia 1/2 nippua korianteria 1/2 dl turkkilaista jogurttia mausteita mm.
foodbytwins on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Huhtikuuta 2020 lähtien