foodbytwins on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Huhtikuuta 2020 lähtien
12 Tammikuu 2024
On aika kääriytyä lämpimään peittoon ja nauttia herkullisista ruoista, jotka tuovat lohtua syksyn pimeneviin iltoihin. Vegaaninen tofu-kurpitsacurry on juuri sellainen ruoka, joka tekee syksystä entistäkin ihanamman. Tämä curry on täynnä lämmittäviä makuja ja tuoksuja, ja se yhdistää ihanasti kookosmaidon pehmeään myskikurpitsaan ja tofuun. 1/2 myskikurpitsa 1 rkl ruokaöljyä Suolaa 250 g maustamaton kiinteä tofu 1 rkl currymaustetta Ripaus suolaa 1 rkl öljyä 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna 1 sipuli hienonnetuna 2 rkl currytahnaa ( itse käytin keltainen thai curry) 400 g tomaattimurskaa 3 dl kookoskermaa tai -maitoa Ripaus suolaa 1/2 lime mehu Tuoretta korianteria 1. Kuori ja pilko myskikurpitsa pieniksi kuutioiksi.
foodbytwins on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Huhtikuuta 2020 lähtien