foodbytwins on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Huhtikuuta 2020 lähtien
1 foodbytwins
15 x Herkulliset Pääsiäisreseptit
26 Maaliskuu 2021
Seesami kiinankaali paistos on helppo ja herkullinen lisuke periaatteessa mille tahansa aterialle. Kevyt kiinankaali saa herkullista makua paahdetuista seesaminsiemenistä, seesamiöljystä tai oisterikastikkeesta. Tämä on myös erinomainen tapa käyttää ylijäänyt parsakaalin varsi! Sopii loistavasti annokseen. Annos on saanut insipiraatiota kiinalaisesta wokatusta jäävuorisalaatista (hao you sheng cai: lettuce in oyster sauce) 1/2dl seesaminsiemeniä 1/2 kiinankaali (1 parsakaalin varsi) 1rlk seesamiöljyä 2rlk oisterikastiketta suolaa ja pippuria kevätsipulia koristeluun Paahda seesaminsiemeniä pannulla, kunnes ne ovat kullan ruskeita.
foodbytwins on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Huhtikuuta 2020 lähtien