foodbytwins on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Huhtikuuta 2020 lähtien
1 foodbytwins
Sushi wrap – Sushin maku ja rakenne, nopeammin valmistettuna!
12 Tammikuu 2024
Silkkiset kurpitsaposset syntyvät vain kolmesta raaka-aineesta. Jälkiruoan viimeistelee rapea “creme brulee” kuori, joka syntyy paahtamalla ohut kerros sokeria tohottimella. 2 dl kermaa 1 dl sokeria 1 dl kurpitsapyrettä Viimeistelyyn: tohotin 1/2 dl sokeria Lisää kattilaan kerma sokeri ja kurpitsapyre. Keitä noin 5 minuuttia. Kaada massa tarjoilumuotteihin ja anna asettua jääkaapissa vähintään 4 tuntia Ripottele päälle kerros hienoa sokeria ja polta jälkiruokaan rapea pinta tohottimella.
foodbytwins on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Huhtikuuta 2020 lähtien