Parhaat Ruokablogit

foodbytwins

Koppelon rintafilee, palsternakkapyree & punaviinikastike

28 Syyskuu 2020

Koppelo eli naarasmetso on upea riistalintu. Tässä reseptissä korostamme riistan makua valmistamalla koppelon rinnat rosekypsiksi pannulla. Mieto palsternakkapyree ei peitä alleen riistalinnun hienoa aromia. Kaiken kruunaa itse valmistettu punaviinikastike 2 hengelle / 1h-1,5h 2 Koppelon rintafilettän. ’ 50g voita rosmariinin tai timjamin oksa 1 valkosipulin kynsi suolaa ja pippuria Putsaa rintafileet kalvoista.

Linturuoat Reseptit Riista Koppelo finedining

Lue koko juttu täältä »

foodbytwins on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Huhtikuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »