Erikoisen Hyvää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Syyskuuta 2019 lähtien
23 Maaliskuu 2025
Muutama vuosi sitten julkaistu mansikkamoussekakku on noussut yhdeksi Erikoisen Hyvää -sivuston suosituimmaksi julkaisuksi. Tämän reseptin pohjalta olen leiponut jo useita erilaisia herkullisia vegaanisia ja gluteenittomia ”juusto”kakkuja. Tässä versio herkulliseen mangojuustokakkuun! Pohja 200 g gluteenittomia vegaanisia digestivekeksejä (esim. Gullón) 2 rkl vegaanista margariinia Täyte 3 dl mangososetta (Bonne) 5 tl agar agar jauhetta (Meira) 200 g vegaanista maustamatonta tuorejuustoa (Violife Creamy, 23 % rasvaa) 2,5 dl vegaanista vispivalmistetta (Oddly Good Easy Whipping tai Flora Cream 31 %) 2,5 dl sokeria 1 tl vaniljasokeria Kiille 2 dl mangososetta (Bonne) 0,5 tl agar agar jauhetta (Meira) 1 dl sokeria Pohjan valmistus Pingota...
Erikoisen Hyvää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Syyskuuta 2019 lähtien