Erikoisen Hyvää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Syyskuuta 2019 lähtien
13 Helmikuu 2019
Tänä vuonna laskiainen onkin vasta maaliskuussa, ja ystäväni sanoin: mikä upea mahdollisuus ehtiä syömään lukuisia laskiaispullia! Tämä vegaaninen (kananmunaton, maidoton) versio valmistuu ilman viljoja, perunaa tai soijaa. Taikinaan ei ole lisätty rasvaa tai ylenpalttisesti sokeria, silti lopputulos on mukavan pullamainen ja muheva. Kookoskermaksi suosittelen lisäaineetonta Pirkka Parhaat kookoskermaa, joka viilennettynä vispautuu ja pursottuu upeasti. Ainekset 5 dl mantelimaitoa (tai muuta soveltuvaa kasvimaitoa) 1 rkl hienoksi jauhettua psylliumia (Finax) 3 rkl kookossokeria 1,5 rkl omenaviinietikkaa 1,75 dl lupiinijauhoja * (kotimaisia jauhoja löytyy Koivunalhon luomutilalta) 1,5 dl kookosjauhoja 1 dl tapiokatärkkelystä 1 rkl...
Erikoisen Hyvää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Syyskuuta 2019 lähtien