Erikoisen Hyvää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Syyskuuta 2019 lähtien
13 Kesäkuu 2020
Gluteeniton ja kananmunaton pullataikina on ikuinen haaste, mutta erilaisia riisijauhoja, psylliumia ja tapiokatärkkelystä yhdistämällä olen päässyt mielestäni hyvään ja herkullisen pullamaiseen lopputulokseen. Tällä hetkellä haaste yhteisen pullan suhteen on se, ettei tapioka-, peruna- tai maissitärkkelys sovi perheen nuorimmalle siinä määrin, mitä taikina edellyttäisi. Tällä kertaa päätin ratkaista tapiokatärkkelyksen puutteen mehevyyttä tuovana raaka-aineena kypsentämällä leivonnaisen pohjaksi karkeita riisijauhoja, eli esikäsittelemällä riisin tärkkelystä kuumalla – temppu, joka toimii hienosti esimerkiksi helppojen hirssisämpylöiden reseptissä. Vinkki: Jos käytössä on vain muutama vilja, kuten riisi, kannattaa jauhoseoksissa ja...
Erikoisen Hyvää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Syyskuuta 2019 lähtien