Erikoisen Hyvää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Syyskuuta 2019 lähtien
22 Huhtikuu 2021
Tästä reseptistä on tullut suosikki, jolla valmistuu helposti herkullisen pehmeä ja maukas gluteeniton focaccia aterian oheen! Ainekset 5 dl kädenlämpöistä vettä 2 tl sokeria 1 pss kuivahiivaa tai puolikas tuorehiiva 4,5 dl täysjyväriisijauhoja (Virtasalmen viljatuote) 1 rkl Finax 1 tl leivinjauhetta 0,5 tl suolaa Päälle: Oliiveja tai kirsikkatomaatteja Oliiviöljyä Oreganoa (Sormisuolaa) Valmistus Sekoita hiiva ja sokeri lämpimän veden joukkoon. Sekoita kuivat ainekset (riisijauhot, psyllium, leivinjauhe, suola) huolellisesti keskenään ja lisää nesteen joukkoon. Sekoita ja anna taikinan kiinteytyä hetken ajan. Levitä leivinpaperilla peitetylle uunipellille.
Erikoisen Hyvää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Syyskuuta 2019 lähtien