Erikoisen Hyvää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Syyskuuta 2019 lähtien
28 Syyskuu 2019
Peruna on ihanaa, herkullista, kotimaista ja vieläpä edullista ruokaa. Valitettavasti peruna ei käy meillä kaikille perheen jäsenille allergian vuoksi, joten kun tarjolla on ranskalaisia, täytyy hänelle valmistaa jotain muuta ja bataattiranskalaiset ovat yksi herkullinen vaihtoehto tähän! Bataattiranskalaisten taika on rapeaksi paistuvassa paneroinnissa sekä siinä, että ranskalaisia paistetaan uunissa maltillisella lämmöllä niin pitkään, että ne ensin kypsyvät ja sen jälkeen rapsakoituvat. Ainekset 1 iso bataatti 0,5 tl suolaa 2 rkl öljyä (ripaus paprikajauhetta, mustapippuria) 2 rkl tapiokatärkkelystä (Farina) 2 rkl karkeita riisijauhoja (Farina) Valmistus Kuori ja pilko bataatti isoon kulhoon. Sekoita joukkoon suola, oliiviöljy ja...
Erikoisen Hyvää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Syyskuuta 2019 lähtien