epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
16 Kesäkuu 2020
No nyt löytyi marenkikakkuun sellainen makuyhdistelmä että kaikki osui kohdalleen, makeus, pieni suolaisuus, happamuus ja ripaus karvauttakin. Usean kymmenen henkilön testaamana kaikki ovat olleet yhtä mieltä siitä että lopputulos on unohtumattoman herkullinen (joskin hiukan työläs…). Kaiken lisäksi gluteeniton, jos sillä on merkitystä. Nyt moni tuhahtaa että raparperi-mansikka-marenkikakkuja on tehty iät ja ajat eikä siinä ole mitään uutta. Siinä ei olekaan, mutta kun näiden ainesten joukkoon lisätään paahdettua ja suolattua valkosuklaaganachea, fraiche-kermavaahtoa, kuusenkerkkäjauhetta, passionhedelmää ja viimeistelyksi ripaus kultaa, kaikki on balanssissa ja kakusta tulee ihan vastustamaton.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien