epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Kalaa ja kasviskimara
3 Lokakuu 2020
Viime kuukausien aikana televisiosta on tullut useita jaksoja sarjasta ”Delicious destinations”. Eräässä jaksossa tutkittiin Lyonin ruokatarjontaa ja valmistettiin aitoa lyonilaista gratinoitua sipulikeittoa. Koska ohjelma menee eteenpäin lähes pikakelauksella, kirjoitin muistiin tämän lyonilaisen sipulikeiton valmistuksesta kaiken sen minkä ehdin ja loput olen improvisoinut muista gratinee lyonnaise –resepteistä. Tätä sipulikeittoa ei suurusteta jauholla eikä keltuaisella, vaan pehmeäksi hautuvilla sipuleilla sekä leivällä. Onneksi minua varoitettiin Peipsin sipuleista että ”muista sitten teroittaa veitsi kunnolla ja laittaa silmälasit päähän”.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien