epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
28 Toukokuu 2019
Jos jälkiruoka kruunaa hyvän aterian, maukas alkuruoka on varsinainen kulinarismin alkusoitto. Ja koska ihminen syö myös silmillään, kaunis annos myös aina maistuu paremmalta kuin sikin sokin lautaselle heitetyt ainekset. Graavilohen voi viipaloida ja tarjoilla lautaselta erilaisten lisukkeiden kanssa, mutta korkeasta lasista tarjottuna se on suorastaan juhlava aloitus aterialle. Kylmä lohisalaatti kootaan laseihin kerros kerrokselta ja nautitaan heti tuoreeltaan. Kylmä graavilohisalaatti lasissa (8 annosta) kastike 150 g Hellmann’s real majoneesia 100 g28% Creme fraichea 1 tl juoksevaa hunajaa 1 tl Dijon sinappia 2 kevätsipulin vartta hienonnettuna noin kolmannes Myrttisen suolakurkku ihan pieninä paloina 2 rkl hienonnettua tuoretta...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien