epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
24 Heinäkuu 2020
Jos pääruokana on kesäkeittoa (edellinen päivitys) ja jälkkäriksi mustikkapiirakkaa, niin eipä ihanalta suomalaiselta kesäaterialta voi paljon muuta enää toivoa. Tai voi tietysti… M ehdotti että alkuruokana olisi voinut nauttia porocarpaccion. Pahus kun en huomannut hankkia tarveaineita… Onneksi jälkiruoka jotenkin korvasi tämän hirvittävän puutteen. Testasin mustikan ja rosmariinin yhdistelmää muutama viikko sitten pannacottareseptiin ja totesin niiden sopivan yhteen täydellisesti. Kun näihin lisätään mausteiksi vielä limetti, vanilja sekä ripaus kardemummaa, tuloksena on The Mustikkapiirakka, vastustamattoman ihana ja pehmeä mustikkamurupiirakka, joka nautitaan vaniljafraichevaahdon kanssa.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien