epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
12 Lokakuu 2017
Yleensä täytetty kurpitsa tarkoittaa täytettyä kesäkurpitsaa, mutta butternut eli myskikurpitsa on siihen tarkoitukseen vähintään yhtä hyvä, ellei jopa parempikin. Ainakin siinä on paljon enemmän makua. Yhdestä vajaan kilon painoisesta myskikurpitsasta, riisistä ja varttikilosta jauhelihaa tulee juuri sopiva ateria kahdelle. Täytetty myskikurpitsa (butternut) 1 myskikurpitsa (700-1000 g) 1 dl riisiä 1 lihaliemikuutio 1 rkl voita 1 rkl oliiviöljyä 250 g jauhelihaa 1 sipuli pieninä kuutioina 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna 1 tl suolaa 0,5 tl jauhettua juustokuminaa 0,5 tl jauhettua korianterinsiementä 1 tl kuivattua oreganoa mustapippuria myllystä 1 tölkki creme fraichea 1 ruukku tuoretta korianteria Halkaise myskikurpitsa ja kaiva...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien