epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
29 Lokakuu 2018
Suppilovahverokeitto 3 rkl kuivattuja suppilovahveroita 1,5 dl lämmintä vettä 150-200 g tuoreita suppilovahveroita 1 pieni sipuli 2 rkl voita pieni loraus marsalaviiniä tai sherryä 2 rkl vehnäjauhoa 5-6 dl kanalientä (kasvislientä/sienilientä) 3 rkl hienonnettua ruohosipulia 1 dl kermaa suolaa ja mustapippuria maun mukaan Kaada kuivatut suppilovahverot pieneen kulhoon ja kaada niiden päälle lämmin vesi. Anna sienten liota huoneenlämmössä parin tunnin ajan. Pannuta tuoreista suppilovahveroista ylimääräinen vesi sekoittelemalla sieniä kuumalla paistinpannulla. Valuta liotetut kuivatut sienet ja säästä liotusliemi. Kuori sipuli ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien