epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Bataatti-aurajuustovuoka ja kolmen pippurin kanakastike
19 Tammikuu 2018
Päärynä sellaisenaan on ihan hyvää, mutta jälkiruokana vielä parempaa keitettynä mausteliemessä ja tarjoiltuna jonkun hyvän kastikkeen kanssa. Punaviinipäärynät on jo niin nähty, että tein päärynöille mausteliemenvaihteeksi sitrushedelmistä. Jälkiruoan kruunaa rouhitut saksanpähkinät sekä kinuskilla maustettu mascarponevaahto. Päärynöiden keittoaika vaihtelee hedelmän kypsyydestä riippuen. Todella kypsä hedelmä on hetkessä valmis, kun taas raaempi päärynä voi vaatia jopa melkein tunnin keittoajan.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien