epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
5 Helmikuu 2019
Siskonmakkara wok Kung Pao tyyliin 400 gsiskonmakkaroita 2 rklrypsiöljyä Marinadi 1 rklsoijakastiketta (1 rklShaoxing – viiniä tai kuivaa sherryä) 1 rklmaissitärkkelystä ½ rklrypsiöljyä Kastike 1 rklriisiviinietikkaa 2 rklsoijakastiketta 1 rklKetjap Manista 3 rkl(ruoko)kidesokeria 1 rklmaissitärkkelystä ½ dlvettä Lisäksi 1 - 2valkosipulinkynttä viipaleina 2 cmviipaloitua tuoretta inkivääriä 6 kplkuivattua linnunsilmächiliä murskattuna (maun mukaan + / -) 1 pssitämaisia/kiinalaisia wokvihanneksia 1 dl(suolattuja ja) paahdettuja maapähkinöitä 2 rklrypsiöljyä wokkaamiseen 2kevätsipulia varsineen paloiteltuna (hienonnettua korianteria) Wokin kanssa keitettyä basmatiriisiä Valmista marinadi yhdistämällä kaikki ainekset riittävän isossa kulhossa.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien