epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Seiti à la Rockefeller on päivän kala
2 Heinäkuu 2021
Tämä on varsinaista suomalais-kiinalaista kesägourmettia, omatekoisella savukalatahnalla täytettyjä wontoneita. Ei ihan päivällisruokaa, mutta hyvää välipalaa. Juhannukselta jäi sen verran savukalaa, että se päätyi wontonkuorien täytteeksi. Koostumukseltaan tällainen täyte ei minun mielestäni kuitenkaan kovin hyvin sovellu keitettäviin tai höyrytettäviin wontoneihin, joten käytin näihin paketin uppopaistettavaa wontontaikinaa (löytyy aasialaisesta kaupasta). Näillä kahdella wontonlaadulla on sellaiset erot, että punaisen paketin fritattavat pastalevyt ovat ohuempia ja hiukan suurempia kuin vihreän paketin keitettävät/höyrytettävät.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien