epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
29 Kesäkuu 2019
Joko kyllästyit siihen, että kesällä liharuoka on tapana tarjoilla barbequekastikkeen ja kalaruoka tilli-kermaviilikastikkeen kanssa? Vaihtelu virkistää ja muutamalla uudella kastikereseptillä vanhakin menu on kuin uusi. * * * * * * * * * * * * * * * Salaatit saavat ryhtiä erilaisilla viinietikkakastikkeilla. Viinietikkakastikkeen perusohje 3 rkl mietoa oliiviöljyä 1 rkl viinietikkaa hiukan suolaa ja pippuria myllystä Vinaigrettea voi maustaa periaatteessa ihan millä tahansa kunhan makuaineita ei lisätä liikaa tai liian montaa erilaista. * Ruokalusikallinen täysjyväsinappia ja pari tippaa hunajaa emulgoi kastikkeen tasaisemmaksi ja tällaisella viinietikalla voi maustaa vaikka kesäisen perunasalaatin.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien