epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Äitienpäivän parhaat leivonnaiset - viime hetken vinkit
23 Huhtikuu 2021
Raparperi ja parsa ovat varmat kevään merkit. Tosin ulkomaista parsaa on kaupoissa nykyisin lähes läpi vuoden, mutta raparperit ovat vasta tuloillaan. Kun kevät on myös pakastimen tyhjennyksen aikaa, sulatin viimeiset viimevuotiset raparperit ja tein niistä marmeladia. Siitäpä sainkin ajatuksen käyttää tällaista kivan hapanta marmeladia aleksanterinleivosten täytteeksi. Aleksanterit ovat yleensä aika äkkimakeita, kahden murotaikinakerroksen välissä makeaa hilloa ja päällä sokerikuorrute.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien