epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Mamma mia, mikä munakasrulla!
21 Toukokuu 2020
Kevään ensimmäisistä raparpereista tuli tällä kertaa yksinkertainen piirakka, vanha kunnon Tarte Tatin. Akuuttiin raparperipiirakkatarpeeseen se valmistuu nopeiten ja vähimmillä aineksilla mitä mikään muu raparperipiirakka. Varsinkin jos käyttää valmistaikinaa, kuten minä nyt käytin. Tärkein työkalu tässä reseptissä on uuninkestävä iso paistinpannu. Raparperi Tarte Tatin 150 g sokeria 1 rkl vaniljasokeria pikku ripaus suolaa 2 rkl vettä 500 g raparperinvarsia iso levy (n 350-400 g) voitaikinaa tarjoiluun vaniljajäätelöä Ota voitaikina pakasteesta huoneenlämpöön.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien