epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
20 Maaliskuu 2021
Possunposket ovat aina hyviä kunhan ne saavat kypsyä kunnolla suussasulavan mureiksi. Etsiessäni niihin uusia makuja löysin skotlantilaisen Michelin-tähtikokki Martin Wishartin reseptin, jossa käytettiin kiinalaisen keittiön mausteita ja painekeitintä. Sehän sopii, joten posket sulamaan pakastimesta ja kokkaamaan oma versio reseptistä. Possunposkia kiinalaisittain 1 kgpossunposkia (9-10 kpl) 1sipuli hienonnettuna hienoa merisuolaa mustapippuria myllystä voita ja öljyä paistoon 1kokonainen valkosipuli halkaistuna 1 tlsichuaninpippureita 1 tlkorianterinsiemeniä 1kanelitanko 1tähtianis 4mausteneilikkaa reilu ½ dlsoijakastiketta 1-1,5 lkanalientä 60 gvoita 60 gvehnäjauhoja 2 rkljuoksevaa hunajaa 7-8 kplminipaksoita 2-3 rklseesamiöljyä vettä...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien