epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Wellingtonin made , kausiruokaa parhaimmillaan
11 Tammikuu 2023
Pakasteessa oli puolikiloinen poron ulkopaisti. Kun kumpikaan meistä ei jaksanut innostua ajatuksesta kypsentää sitä kokonaisena paistina, etsimme vaihtoehtoisia tapoja nauttia hyvästä liharuoasta. Lopulta sovelsimme erästä löytämäämme peurareseptiä saatavilla olevin aineksin. Ensin liha marinoidaan, joten tällä reseptillä poron maku ei ole kovin riistainen. Marinointiin menee aikaa vähintään tunti, mutta mielellään vuorokauden verran, jos mahdollista.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien